
قوانین و مقررات مشاوران و درمانگران
بسمه تعالی
قرارداد همکاری
بر اساس ماده 10 قانون مدنی و اصل حاکمیت اراده این قرارداد به شرح ذیل فی ما بین طرفین منعقد می گردد
1 طرفين قرارداد
طرف اول: گروه مشاوره ایرانی
طرف دوم: مشاوران، رواندرمانگران، روانشناسان، روانپزشکان، اساتید و سایر افراد تحت این عناوین
2 تعاریف
-
خدمات: منظور از خدمات مشاوره، روان درمانی، روانپزشکی و روانشناسی و همچنین برگزاری کارگاه ها و وبینارهای آموزشی عمومی و تخصصی در حوزه روانشناسی به صورت آنلاین است.
-
مراجع: هر شخصی که با عضویت در وبسایت اقدام به خرید خدمات کرده است.
-
وبسایت: منظور وبسایت متعلق به گروه مشاوره ایرانی به آدرس www.moshaverehirani.com است.
-
سوپروایزر: فردی که توسط طرف اول به عنوان ناظر بر عملکرد درمانگران و مشاوران در نظر گرفته شده می شود.
3 موضوع قرارداد
-
ارائه ی خدمات مشاوره، روان درمانی، روانپزشکی و روانشناسی به صورت آنلاین برای عموم مردم. این خدمات شامل یکی از موارد روانشناس بالینی، مشاوره خانواده و ازدواج، زوج درمانی و سکستراپی، مشاوره تحصیلی، روانسنجی، مشاوره شغلی، مشاوره کودک و نوجوان، مشاوره فردی، مشاوره اعتیاد و سایر خدمات حوزه مشاوره و روانشناسی می شود.
-
ارائه و اجرای کارگاه ها و وبینارهای آموزشی عمومی در حوزه روانشناسی به صورت آنلاین برای عموم مردم.
-
ارائه و اجرای کارگاه ها و وبینارهای آموزشی تخصصی در حوزه روانشناسی به صورت آنلاین برای جامعه روانشناسان و درمانگران و سایر علاقه مندان.
4 تعهدات و حقوق طرفین
4.1 تعهدات و حقوق طرف اول به قرار زیر میباشد
-
خرید دامنه و هاست لازم جهت راه اندازی وبسایت آنلاین به عنوان ابزار ارائه خدمات.
-
نظارت مستمر بر عملکرد وبسایت و اقدامات لازم جهت حفظ و نگهداری آن.
-
ساختن پروفایل و صفحه شخصی برای طرف دوم به شرط آنکه صلاحیت و مدارک آنها تایید شده باشد.
-
ارائه حساب کاربری و میز کار آنلاین در وبسایت برای طرف دوم جهت تسهیل در ارائه خدمات.
-
بارگذاری محتوای به وجود آمده توسط طرف دوم روی وبسایت در راستای ارتقای دانش عمومی مخاطبان وبسایت.
-
انجام تبلیغات و بازاریابی جهت فروش خدمات.
-
تامین پشتیبانی فنی اعم از راه اندازی سامانه نوبت دهی خودکار و به روز رسانی اطلاعات طرف دوم.
-
اطلاع دادن وقت های رزرو شده طرف دوم حداقل 48 ساعت قبل از زمان رزرو شده توسط درمانجویان با ارسال پیام به آدرس ایمیل طرف دوم که در اختیار طرف اول قرار داده اند.
-
ارسال گزارش مالی مربوط به تمام وقت های رزرو شده برای طرف دوم در پایان هر ماه.
-
ارسال گزارش مالی مربوط به تمام وبینار و کارگاه های عمومی و تخصص برگزار شده توسط طرف دوم در پایان هر ماه.
-
واریز وجه حق مشاوره مربوط به تمام جلسات مشاوره یا درمانی برگزار شده به حساب طرف دوم در پایان هر ماه.
-
واریز وجه حق تدریس یا اجرای مربوط به تمام وبینار و کارگاه های عمومی و تخصصی برگزار شده حساب طرف دوم در پایان هر ماه.
-
سوپروایزر مشاوران و درمانگرانی که به صورت فردی با مشاوره ایرانی همکاری می کنند، از جانب طرف اول انتخاب و منصوب شود.
4.2 تعهدات و حقوق طرف دوم به قرار زیر میباشد
-
داشتن مجوز های لازم جهت ارائه خدمات.
-
ارسال مدارک مورد نیاز نظیر کپی آخرین مدرک تحصیلی و گواهی دوره های گذرانده شده در صورت درخواست طرف اول.
-
لزوم ایجاد حساب کاربری در وبسایت با اطلاعات صحیح.
-
ارسال اطلاعات لازم در فرمت درخواست شده از جانب طرف اول و ارائه آن به طرف اول جهت ایجاد صفحه شخصی آنها.
-
اعلام وقت های خالی به طرف اول جهت به روز رسانی تقویم کاری طرف دوم. بدیهی است حصول اطمینان از عدم تداخل وقت های اعلام شده به طرف اول با هر رویداد دیگر در تقویم کاری طرف دوم بر عهده طرف دوم است.
-
مسئولیت حفاظت از حساب کاربری طرف دوم بر عهده خود آنهاست و هرگونه خسارت یا آسیب برخاسته از عدم حفاظت از مشخصات حساب کاربریشان متوجه خودشان بوده و طرف اول هیچ گونه مسئولیتی را بر عهده نمیگیرد لذا طرف دوم باید نسبت به نکات امنیتی و حفاظت از اطلاعات حساب کاربریشان اقدامات لازم را انجام بدهند.
-
کلیه اطلاعات شخصی مراجعان محرمانه بوده و طرف دوم نباید هیچ قسمتی از آنها را به هیچ وجه فاش کنند.
-
افشای اطلاعات مراجعان از طریق نام کاربری و کلمه عبور طرف دوم تخلف بوده و در صورت پیگرد قانونی تمام مسئولیت آن برعهده صاحب حساب کاربری است لذا طرف دوم باید نسبت به حفاظت از اطلاعات مراجعان اقدامات لازم را انجام دهند.
-
حق هرگونه استفاده از اطلاعات مراجعان متعلق به طرف اول بوده و طرف دوم حق هیچ گونه استفاده از این اطلاعات را برای بازاریابی، اطلاع رسانی و فروش ندارد. تماس با مراجعان به صورت ایمیل، واتس آپ و هر ابزار دیگری بدون هماهنگی با طرف اول تخلف محسوب می شود.
-
طرف دوم حق واگذاری انجام موضوع این قرارداد به طور کلی یا جزئی را به دیگری ندارد.
-
اطلاع رسانی به طرف دوم در مورد وقت های رزرو شده آنها و یا هرگونه مکاتبات دیگر توسط آدرس ایمیلی که در اختیار طرف اول قرار داده شده است اتفاق می افتد لذا طرف دوم مسئول چک کردن مستمر و منظم آدرس ایمیلشان بوده و باید در صورت نیاز به آنها پاسخ دهند.
-
طرف دوم باید توانایی استفاده از اپلیکیشن های مورد نیاز ازجمله Skype، WhatsApp، SkyRoom و فیلترشکن مناسب را داشته باشد و در ساعتی که وقت رزرو شده آنلاین دارد، باید به اینترنت پرسرعت دسترسی داشته باشد تا بتواند از اپلیکیشن های مورد نیاز استفاده کند. در صورتی که استفاده از ابزار دیگری نظیر Google Calenda، Google Due یا غیره جهت ارائه یا تسهیل در فرایند ارائه خدمات لازم باشد، طرف دوم باید نسبت به بکارگیری آن اقدام کند.
-
طرف دوم موظف است 5 دقیقه قبل از آغاز جلسه مشاوره آنلاین از اتصال خود به اینترنت پرسرعت اطمینان داشته و در زمان مقرر در اتاق مجازی حضور داشته باشد.
-
طرف دوم موظف است موضوع قرارداد را بطور کامل انجام دهد و در صورت انجام بخشی از قرارداد به صورت ناقص اعم از مشکلات اتصال به اینترنت پرسرعت، چک نکردن Gmail و غیره هرگونه خسارت متحمل شده به طرف اول از این بابت به طور کامل برعهده طرف دوم است.
-
طرف دوم موظف است بعد از اتمام جلسه مشاوره، پرونده مراجعان خود را به صورت آنلاین در محل مورد نظر در وبسایت تکمیل کند. مبنای محاسبه پرداختی به طرف دوم شمارش پرونده های تکمیلی از سوی آنها خواهد بود.
-
طرف دوم موظف است در ساعت مقرر در جلسه آنلاین حضور داشته باشد و اگر دیرتر جلسه آنلاین را آغاز کرد، باید جلسه آن روز به طور کامل به پایان برساند و در گزارش کار خود آن را قید کند. در این صورت تصمیم به میزان پرداختی آن جلسه به عهده سوپروایزر خواهد بود.
-
طرف دوم موظف است در صورت وجود هرگونه مشکل فنی به سرعت تیم پشتیبانی را در جریان بگذارد تا مشکل هرچه سریع تر رفع و جلسه درمانی به صورت کامل برگزار شود.
-
در صورت نظر طرف دوم بر عدم همکاری، مراتب باید به صورت کتبی و حداقل 14 روز کاری قبل از عدم همکاری به اطلاع طرف اول رسیده باشد و در صورت ترک فعالیت به صورت ناگهانی خسارات مالی وارده تماما به عهده طرف دوم می باشد.
5 به روز رسانی
تمام موارد این قرارداد به صورت ماهیانه می توانند با موافقت طرفین به روز رسانی شده و پس از موافقت روی موارد به روز رسانی شده، موارد متناظر سابق از اعتبار ساقط خواهند شد.
6 حل اختلافات
در صورت بروز اختلاف ابتدا از طريق مذاكره و در صورت عدم حصول توافق و در صورت اعتراض از طريق مراجع صالح قضائي به اختلاف رسيدگي خواهد شد.